Wie Monoi Oil eens heeft gebruikt, weet dat je gelijk verliefd wordt op deze magische olie. Tegenwoordig is Monoi Oil een van de meest besproken oliën. Steeds vaker wordt het verwerkt in producten van bekende merken, waardoor het snel wordt opgepikt door bloggers, magazines en op social media. Waarom is iedereen zo geobsedeerd door deze olie? Hier zijn 10 redenen.

1. De zoete geur van de tropen

Monoi Oil dankt zijn zoete, tropische geur aan de Tiare bloem. Wist je dat deze bloem alleen groeit op de tropische eilanden van Polynesië? De hemelse geur brengt de tropen letterlijk naar je voordeur!

2. De kracht van hydratatie

Onderzoek toont aan dat Monoi Oil in vergelijking met o.a. sheaboter, kokosolie en jojoba olie veel beter hydrateert. Wanneer je monoï olie aanbrengt op je huid, is je huid 6 uur later maximaal hydrateert.

3. Zijn helende werking

Het is dankzij deze hydratatie en anti-oxidanten dat onze Monoi Oil de huid kan herstellen, waardoor deze zijn elasticiteit terug krijgt. Het resultaat is dat littekens, striemen en andere oneffenheden verdwijnen. 

4. Het herstel van beschadigd haar

Iedereen weet dat oliën goed zijn voor het haar, vanwege hun sealende werking. Monoi Oil is echter van een ander niveau, aangezien deze olie het haar kan binnen dringen om het van binnenuit te versterken. Het resultaat is tot wel 92% minder haarbreuk. Zeg vaarwel tegen gespleten punten, pluizend en breekbaar haar.

5. De veelzijdigheid

Onze Monoi Oil is te koop voor €19,95. Een goedkope investering als je bedenkt dat deze olie zeker 5 tot 10 van jouw beauty producten kan vervangen! Deze alles-in-één olie kan namelijk gebruikt worden als body oil, haarserum, hittebeschermer, after-shave olie, scalp olie, beauty olie, baby olie, gezichtsreiniger, ect. In onze vorige blog kun je lezen hoe je Monoi Oil op maar liefst 12 manieren kunt gebruiken. 

6. De mogelijkheid voor DYI's

Gebruik onze Monoi Oil voor hemelse Do-It-Yourself oftewel DYI recepten. Handig als je zelf beauty producten wilt maken. Of je nu je eigen haarmasker, leave-in conditioner, body scrub of body lotion wilt creëren, monoï olie is het perfectie ingrediënt! 

7. Zijn kalmerende werking

Wist je dat de Tiare bloem een kalmerende effect heeft op de geïrriteerde huid? Daarnaast heeft de kokosolie in de monoï olie een anti-baceriële werking. Of je nu permanent last hebt van irritaties of je je huid hebt beschadigd door de zon, breng enkele druppels van de olie aan. Het branderige gevoel en de rode kleur zal afnemen. 

8. Een proteine shake 

Heb je droog haar en broze nagels? Dan wordt het tijd voor een eiwit boost. Zowel je nagels als je huid bestaan uit de eiwit keratine. Monoï olie is een natuurlijke bron van eiwitten, waardoor het de opbouw van het weefsel bevordert. Het resultaat is langere, sterkere haar en nagels. 

9. Jouw persoonlijke weerbericht!

Net als kokosolie, wordt onze Monoi Oil vloeibaar vanaf 20 graden Celcius. Wanneer het kouder is, heeft de olie een vaste vorm. Echter, wanneer wakker wordt en ontdekt dat de olie vloeibaar is geworden dan weet je dat de zomer eraan komt!

10. Gebruik jij de juiste producten?

Misschien is deze laatste reden wel de belangrijkste. Als je Monoi Oil gebruikt, weet je dat je bij het juiste adres bent. Deze olie is 100% natuurlijk en vrij van synthetische stoffen. Hierdoor is deze olie geschikt voor iedereen. 

Ben jij ook zo verliefd op onze Monoi Oil? Laat ons weten waarom, we zijn benieuwd naar jullie redenen!