Neem contact met ons op

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

10 redenen om monoi oil te gebruiken

16 aug. 2017 14:20:53

Inmiddels weten jullie al dat Monoi Oil onze favoriete olie is. Wij zijn echter niet de enige die zot zijn op deze magische olie. Iedereen lijkt wel in de ban te zijn van monoï olie. Lees hier de tien redenen waarom deze olie zo populair is!

Lees meer
Geplaatst door Kimry Els

Get summer ready!

2 aug. 2017 11:04:39

De zomer is volop in gang! Of je nu lekker op reis gaat naar een warm land of in Nederland blijft, het is belangrijk om tijdens dit warme weer jezelf goed te verzorgen. Wij van Double Beauty hebben een aantal producten geselecteerd die perfect zijn voor de verzorging van je huid en haar. Klik snel verder om te lezen welke producten wij aanbevelen.

Lees meer
Geplaatst door Kimry Els

Inmiddels is de zomer gekomen en kunnen we volop genieten van de zon. Speciaal voor deze warme dagen, hebben we een aantal tips voor jou op een rijtje gezet, hoe je je huid en haar het beste kunt verzorgen met onze monoï olie. Ontdek na de klik op welke manieren je de Monoi Oil Coco Dream Treatment kunt gebruiken tijdens de warme dagen.

Lees meer
Geplaatst door Kimry Els

Waarom mannen van Monoi Oil houden

19 jul. 2017 06:47:13

De Monoi Oil van Double Beauty is niet alleen een van de favoriete oliën van vrouwen. Ook steeds meer mannen komen achter de voordelen van monoï olie voor zowel hun huid als hun haar. Ben jij benieuwd waarom mannen gek zijn op onze olie? Lees dan snel verder!

Lees meer
Geplaatst door Kimry Els

De Monoi Oil van Double Beauty is een natuurlijke olie voor huid en haar die je op verschillende manieren kunt gebruiken. Hoewel veel van jullie wellicht al een aantal mogelijkheden kunnen bedenken, zijn er nog een hoop andere manieren waarop je de olie kunt gebruiken die veel verder gaan dan je gebruikelijke haar- en huid olie. Door deze verscheidenheid is Monoi Oil onze favoriete olie. Ontdek snel de 10 manieren waarop je deze olie o.a. kunt gebruiken!

Lees meer
Geplaatst door Kimry Els
Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2