Onze veelzijdige olie kan op verschillende manieren worden gebruikt door mannen. Lees hieronder hoe onze jongens deze olie kunnen gebruiken.

1. Om een droge, geïrriteerde huid te verhelpen. Een mannenhuid heeft veel te verduren, waardoor het snel droog wordt en geïrriteerd raakt. Monoï olie is ideaal om de huid weer in balans te brengen.

2. Om de huid na het scheren te kalmeren en herstellen. Met name door het scheren, ontstaan er irritaties aan de mannenhuid. Gebruik direct na het scheren de monoï olie om de kleine beschadigingen die het scheren veroorzaakt weer te herstellen. 

3. Om droog haar weer glans te geven. Ook mannen zijn trots op hun haar willen dat deze er goed uit ziet! Met name bij korte kapsels, heb je aan enkele druppels monoï olie genoeg om het haar weer te laten glanzen.

4. Voor een aangename geur. Want mannen willen, net als vrouwen goed ruiken. Monoï olie heeft een heerlijke, aangemane geur dat onweerstaanbaar is voor vrouwen. 

Dus vrouwen, vergeet niet om jouw kostbare fles Monoi Oil goed te verstoppen! Of wees lief en koop ook een flesje voor hem. Wij bevelen de Monoi Oil Daily Treasure aan. Dankzij de formule, blijft deze olie langer vloeibaar waardoor je het niet hoeft op te warmen. Ideaal voor mannen die toch wel van gemak houden! Alle Monoi Oils zijn verkrijgbaar in onze webshop.