zomertips

De komende tijd zal de warmte nog aanhouden. Om jezelf goed te verzorgen, hebben we een aantal producten zorgvuldig geselecteerd zodat jij optimaal door de warme dagen heen komt. Wij raden de volgende producten aan.

1. Monoi Oil Coco Dream Treatment - €19,95

Onze Monoi Oil Coco Dream Treatment is een ware traktatie voor zowel je haar als je huid. Met dezelfde kwaliteit die je van onze pure monoï olie gewend bent, waaraan de heerlijke geur van tropische kokos is toegevoegd. Je kunt deze veelzijdige olie op verschillende manieren gebruiken. Lees in onze eerdere blog over Monoi Oil en Monoi Oil Coco Dream Treatment hoe!

2. Brazilian Fruit Guarana Bad & Douche Gel - 7,50

Met name tijdens de warmere maanden, is een verfrissende douche heerlijk. Deze douchegel heeft daarvoor de ideale formule. Trakteer jezelf op een heerlijke bad of douche met de geur van vruchten uit de Amazone. Naast een overheerlijke geur, zorgen de verzorgende ingrediënten voor een zijdezachte huid!

3. Burt's Bees Baby Bee Multi Purpose Ointment - €10,95

Hoewel dit product speciaal ontwikkeld is voor de gevoelige en geirriteerde babyhuid, kun je er ook zelf gebruik van maken. Of je nu bent gestoken door een mug of je huid is beschadigd door de zon, deze multifunctionele zalf helpt je huid te kalmeren en te herstellen. Dankzij de petroleum-vrije formule, wordt je huid daadwerkelijk gehydrateerd en weer soepel. 

4. Mixed Chicks Leave-In Conditioner - €21,80

Deze leave-in conditioner is ideaal om verschillende redenen. Ten eerste helpt het je haar te ontwarren, waardoor er minder kans is op klitten. Daarnaast bevat de formule ingrediënten die je haar verzorgen. Hierdoor blijft je haar niet alleen gehydrateerd, maar zorgt het tevens voor een mooie kruldefinitie!

5. Kinky Curly Kam - €7,50

Met name als je vaak je haren wast, is het belangrijk om je haar op de juiste manier te ontwarren. Gebruik daarvoor altijd een kam met wijde tanden zodat je haar minimaal beschadigt. Kam je haar van onderen naar boven, door bij je punten te beginnen en zo je weg naar boven te werken. Op die manier voorkom je haarbreuk. 

Koop nu de producten met 10% korting! Speciaal voor onze klanten, geven wij bij aankoop van één of meerdere van de bovengenoemde zomerproducten 10% korting weg bij je bestelling. Zo kom je niet alleen goed maar ook nog eens voordelig de zomer door. Shop ze nu hier.