Speciaal voor de zomer, hebben we de Coco Dream Treatment ontwikkeld. Deze olie heeft de kwaliteit die je van ons gewend bent, met de heerlijke tropische geur van kokos. Met name in de zomer, wanneer de olie weer vloeibaar wordt, is het een ideale verzorging voor zowel je huid als je haar.

Je kunt de Coco Dream Treatment op een paar manieren gebruiken tijdens de zomer: 

1. Als tanning oil. Gebruik de olie voor het zonnen. Laat het eerst goed intrekken, zodat je huid beschermd is tegen de UV stralen.

2. Als after-sun. Je kunt onze monoï olie ook gebruiken voor na het zonnen. Smeer de olie in zodat je huid de kans krijgt om zich te herstellen.

3. Als zonnebescherming voor je haar. Breng voor het zonnen enkele druppels aan in je haar. De olie sealt je haar waardoor het beter wordt beschermd.

4. Als haarverzorging na het zwemmen. Na het wassen en conditionen, masseer een paar druppels in je haar om de nutriënten in je haar te sealen.

5. Als toevoeging op je reiningingsproducten. Of het nu je shampoo, douchegel of gezichtsreiniger is. Enkele druppels zal ervoor zorgen dat je haar en huid niet uitdrogen!

Natuurlijk kun je de Coco Dream Treatment ook op andere manieren gebruiken zoals de andere Monoi Oils. Lees hier onze tips voor het meest optimale resultaat!

De Monoi Oil Coco Dream Treatment is verkrijgbaar in onze webshop.