Neem contact met ons op

Meer Views

Mixed Chicks Deep Conditioner

Van € 17,50

Special Price € 9,95

Mixed Chicks Deep Conditioner Voedt, ontklit en herstel krullend, kroes of stijl haar met MIXED CHICKS Deep Conditioning. De conditioner wordt opgenomen door het haar en hersteld besch...

Beschikbaarheid: In voorraad

Omschrijving

Details

Voedt, ontklit en herstel krullend, kroes of stijl haar met MIXED CHICKS Deep Conditioning. De conditioner wordt opgenomen door het haar en hersteld beschadigde gebieden. Het transformeerd koppige lokken naar makkelijke gehoorzame haarlokken. Hoofdingredient: safflower seed oil

Specificaties

Specificaties

Merk Mixed Chicks
Stappenplan verzorging Nee
Type Huid Nee
Kleur Nagellak & Make-up Nee
Cowshed Mood Nee
Huidskleur Nee
Ondertoon Huidskleur Nee
product Nee

Reviews

Klantbeoordelingen

heerlijk zacht haar Recensie door Nathalie
Ik gebruikte al een tijdje de leave-in conditioner van Mixed Chicks waar ik heel tevreden mee ben. Ik kreeg bij Double Beauty een miniatuurtje van de Deep Conditioner en shampoo bij me bestelling geleverd en ik heb het geprobeerd en daarna alletwee meteen besteld.

Vooral de deep condiotioner maakt me haar heerlijk zacht, waardoor ik het meteen kan uitkammen. Ik heb best droog en moeilijk haar met heel veel kleine krulletjes. Normaal een ramp om uit te kammen! Maar met de deep conditioner ging het echt makkelijk en me haar werd er zacht en gladder van. Daarna de leave in conditoner van mixed chicks erin gedaan en kon me haar eindelijk los dragen! :) Ik ben super blij.

. (Geplaatst op 14-07-2011)

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Mixed Chicks Deep Conditioner

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene indruk
Prijs - kwaliteit
Gebruiksgemak