Neem contact met ons op

Over Double Beauty

Double Beauty – Your Online Beauty Hotspot

Doublebeauty.nl is een cosmeticashop die haar virtuele deuren opent met onder andere een uitgebreide Everyday Minerals en Mixed Chicks shop. De online winkel is makkelijk en leuk om in te winkelen. Naast gemakkelijk productnavigatie en supersnelle levering, biedt onze shop ook persoonlijk advies, leuke shopping tips en blogs. Maar ook de mogelijkheid om producten te reviewen. Maak een eigen account aan, creëer een verlanglijstje en deel deze met vrienden en familie. Kortom, een complete Online Hotspot voor al jouw beautyaankopen en advies.

Double Beauty criteria

Double Beauty stelt hoge eisen aan de producten die wij aanbieden. Veel van de merken hebben biologische en natuurlijke producten. Alle merken zijn trendy, fijn in gebruik en in Nederland of in het Buitenland hoog aangeschreven door beautyliefhebbers, visagisten en experts. Alle producten zijn in ieder geval dierproef vrij.

Onze merken

Als preffered online partner van o.a.Essie, Mixed Chicks en Everyday Minerals is Double Beauty een all-round beautyshop. We verkopen onder andere DB Naturals Monoi Oil, wat ons eigen merk is. Ook voor de merken Korres, Toofaced, Cowshed en Iso stijltangen kun je bij ons terecht.

Stay Tuned!

Wij houden je graag op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. Voor meer informatie stuur een email naar info@doublebeauty.nl of schrijf je in voor de nieuwsbrief op de homepage.

Veel liefs,
Chanyn & Chanaz


Lees meer over de oprichters Chanyn & Chanaz

Wij zijn Chanyn en Chanaz Sinester, tweelingzussen, zakenpartners en beste vriendinnen. We zijn altijd al onafscheidelijk geweest en reizen het liefst samen. Tijdens onze reizen zijn we altijd op zoek naar onze gezamenlijk passie/obsessie, de leukste beauty producten vinden en die uitproberen. Waarom zouden we genoegen nemen met het aanbod van de plaatselijke drogist, terwijl de wereld zo veel meer te bieden heeft. Het beste van het beste! Daar gaan we voor.

De start

In april 2010 kwamen we na de zoveelste trip naar London op het idee om al die leuke merken van daar naar Nederland te halen door het openen van een Online Shop. Na veel brainstormen, netwerken en sparen zijn we in april 2011 eindelijk online met een shop waar we trots op zijn.