Neem contact met ons op

Verzenden & Retouren

Verzending 

Snelle levering is fijn! Dat weten wij. Daarom streven wij naar een levering binnen 2 werkdagen. Bestel je voor 16.00 uur dan is je product vaak de volgende dag al in huis. Verzending kost bij Double Beauty altijd €4,95 ongeacht het gewicht of de grootte van je pakket. Is je bestelwaarde boven de €50,- dan is de verzenidng gratis. Wij verzenden je producten met PostNL. 

Niet thuis bij eerstel levering 

Post NL levert verschillende diensten bij het niet thuis zijn. Ze proberen het meestal bij de buren af te leveren en doen dan een briefje door de brievenbus waar je pakket ligt. Als ze je pakket niet hebben kunnen afleveren, komen ze vak de volgende dag opnieuw en doen een briefje door de breivenbus. Na 2 pogingen brengt PostNL je pakket naar het dichts bijzijnde postkantoor, waar je dan op elk gewenst moment je pakket kunt ophalen. Bijvoorbeeld in het weekend. 

Wij van Double Beauty weten dat onze klanten vaak weinig tijd hebben omdat jullie werken of studeren. Daarom proberen wij kleinere producten zoveel mogelijk in brievenbus pakketjes te doen. Deze pakketjes gaan gewoon door je brievenbus, waardoor je niet thuis hoeft te zijn. Dit geld bij bestellingen van o.a. Everyday Minerals, Too Faced en DB Naturals Monoi Oil. 

Verzending naar het buitenland

Double Beuaty verstuurd naar Belgie, Duitsland, Engeland, de VS en Suriname. De kosten daarvan verschillen per land. In je winkelwagentje kun je de verzendkosten uitrekenen op basis van je postcode en land. Staat jouw land er niet tussne stuur ons dan een mail naar info@doublebeauty.nl. Vermeld daarin je bestelling, je adres en gewenste betaalwijze. Wij laten je dan weten wat de verzending kost en sturen je een betaallink, waar je zowel de producten als de verzending in 1 keer kunt betalen. 

Retouren

Ben je niet tevreden met je product dan kun je die altijd ongeopend naar ons terug sturen onder vermelding van je naam, email adres, telefoonnummer en de reden van retourneren. Je ontvangt dan binnen 30 dagen het bedrag terug op je rekening. ( meestal binnen 7 dagen) Heb je het product al geopend en gebruikt, maar bem je toch niet tevreden, stuur ons dan eerst een mail naar info@doublebeauty.nl. We zullen altijd proberen je klacht of vragen zo goed mogelijk af te handelen. Dat kan inhouden dat je het product terug mag sturen en omruilen voor een ander product. Of in sommige gevallen dat je het product mag houden en we je een nieuw product toesturen. 

Retouren mag je sturen naar:

Double Beauty 
t.a.v. Retouren 
Spaarndammerstraat 42
1013 SW Amsterdam 

Mocht je nog andere vragen hebben over verzenden of retourneren kun je ons altijd mailen naar info@doublebeauty.nl. We streven erbaar je mail binnen 24 uur te beantwoorden. 

Tot snel! 

Hartelijke groet, 

Chanyn & Chanaz, 

Oprichters van Double Beauty